Lista extrem de lunga a euromiturilor care au bagat spaima in scepticii europeni a inclus, de-a lungul timpului, uniformele scoale, barele de protectie ale autoturismelor, oasele ce pot fi date cainilor si cate si mai cate. Recent, presa britanica a
Lista extrem de lunga a euromiturilor care au bagat spaima in scepticii europeni a inclus, de-a lungul timpului, uniformele scoale, barele de protectie ale autoturismelor, oasele ce pot fi date cainilor si cate si mai cate.
Recent, presa britanica a tras din nou ""semnalul de alarma"", avertizand ca oficialii europeni i-au pus gand rau laptelui din soia, pe motiv ca nu ar fi etichetat suficient de clar pentru a fi diferentiat de laptele de vaca. Comisia Europeana a reactionat imediat, explicand, in ciuda penibilului situatiei, ca nu are nimic impotriva produselor din soia, dar ca incearca sa promoveze consumul de lapte si sa ii ajute pe oameni sa constientizeze ideea ca laptele din soia nu e lapte de vaca. ""Pe scurt, singura problema este una de terminologie, pentru protectia consumatorului. Nu avem nici o problema cu produsul in sine"", s-au scuzat oficialii de la Bruxelles, care au promis ca nu exista nici un motiv intemeiat pentru temerile consumatorilor de soia. (Irina Cristea)

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.