Municipiul Targu Mures va plati dobanda pentru cel de-al patrulea cupon al obligatiunilor municipale din anul 2004, incepand cu data de 15 ianuarie, indica Bursa de Valori Bucuresti. Plafonul maxim de plata in numerar este de 30 de milioane de lei pe
Municipiul Targu Mures va plati dobanda pentru cel de-al patrulea cupon al obligatiunilor municipale din anul 2004, incepand cu data de 15 ianuarie, indica Bursa de Valori Bucuresti. Plafonul maxim de plata in numerar este de 30 de milioane de lei pentru persoanele juridice. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi in orice moment in perioada 17-23 ianuarie 2005. Rata dobanzii pentru cel de-al patrulea cupon este de 19 la suta pe an, iar valoarea dobanzii este de 33.989 lei pe obligatiune. Totodata, se va plati si 10 la suta din valoarea principalului, respectiv suma de 100.000 de lei pe obligatiune. Pentru cel de-al cincilea cupon, dobanda va fi de 18 la suta pe an. Data de referinta pentru al cincilea cupon este de 12 aprilie 2005, plata urmand sa se efectueze pe 15 aprilie. Valoarea dobanzii pentru al cincilea cupon este de 27.000 lei pe obligatiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.