Centrul de Studii Euroatlantice (CSE) din cadrul Universitatii din Bucuresti (UB) organizeaza, in perioada 31 ianuarie-11 februarie, cursurile modulului special de integrare europeana "Jean Monnet", program derulat in cadrul "Actiunii Jean Monnet" in
Centrul de Studii Euroatlantice (CSE) din cadrul Universitatii din Bucuresti (UB) organizeaza, in perioada 31 ianuarie-11 februarie, cursurile modulului special de integrare europeana "Jean Monnet", program derulat in cadrul "Actiunii Jean Monnet" initiata de Uniunea Europeana, informeaza UB. "Actiunea Jean Monnet" are drept scop initierea participantilor in studiul procesului de integrare europeana dintr-o perspectiva interdisciplinara, incluzand notiuni de istorie, drept, economie si stiinte politice. Structurat sub forma unui curs de pregatire continua (desfasurat pe parcursul a trei saptamani), modulul atesta participantilor cunoasterea aspectelor fundamentale ale constructiei europene. La finalul cursului, absolventii vor primi diploma de absolvire a cursului postuniversitar. Taxa este echivalentul in lei a 300 de euro, platiti la casieria Universitatii din Bucuresti, in contul Centrului de Studii Euroatlantice. Ultima zi de inscriere este 28 ianuarie 2005. (Mihaela JITEA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.