Ministrul Judy Sgro a decis sa renunte la functie dupa ce presa canadiana a scos la iveala faptul ca romanca Alina Balaican nu este singurul imigrant care a beneficiat, nemeritat, de interventia ei speciala si ca cei mai multi dintre cei favorizati a
Ministrul Judy Sgro a decis sa renunte la functie dupa ce presa canadiana a scos la iveala faptul ca romanca Alina Balaican nu este singurul imigrant care a beneficiat, nemeritat, de interventia ei speciala si ca cei mai multi dintre cei favorizati ajungeau sa lucreze pentru campania electorala a ministrului. Judy Sgro isi crease o adevarata retea prin care ""recruta"" voluntari pentru campania ei. Intermediarul era un cetatean indian a carui pizzerie ii aproviziona, la nevoie, pe cei din sediul de campanie al lui Sgro. In timp, comanda ministrului a inceput sa includa, in afara de pizza, persoane care sa ii fie de ajutor in campanie. Acestea erau alese din randul imigrantilor, iar ministrul Imigratiei s-a ingrijit, in anumite cazuri, ca voluntarilor sa li se rezolve dosarele si solicitarile de azil in Canada. (Irina Cristea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.