Ceilalti urmeaza sa fie disponibilizati, pista preferata de conducere fiind echipe din strainatate. Revenit din vacanta petrecuta in Insulele Seychelles, vicepresedintele Gigi Netoiu incearca in aceste zile sa rezolve un transfer in China pentru Alis
Ceilalti urmeaza sa fie disponibilizati, pista preferata de conducere fiind echipe din strainatate. Revenit din vacanta petrecuta in Insulele Seychelles, vicepresedintele Gigi Netoiu incearca in aceste zile sa rezolve un transfer in China pentru Alistar, pe care Andone l-a anuntat ca nu conteaza pe el in sezonul de primavara. Aceeasi varianta exista si in situatia lui Burca, insa proprietarul acestuia, Gica Popescu, incearca pista Rusia, acolo unde i se pregateste ceva si lui Vlad Munteanu. Momentan, din vechiul lot a plecat Claudiu Dragan, cedat Universitatii Craiova, in timp ce Naidin va fi imprumutat la ""Poli"" Iasi. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.