Sunt un batran singur, de 73 de ani, pe care soarta l-a indepartat de familie. Locuiesc in zona Ramnicu Sarat, din sectorul 3. Copiii sunt plecati, iar sotia urmeaza un tratament la un sanatoriu. in zilele lungi de singuratate, singura mea alinare a
Sunt un batran singur, de 73 de ani, pe care soarta l-a indepartat de familie. Locuiesc in zona Ramnicu Sarat, din sectorul 3. Copiii sunt plecati, iar sotia urmeaza un tratament la un sanatoriu. in zilele lungi de singuratate, singura mea alinare a fost catelusa Sally. Din pacate insa, la sfarsitul lunii decembrie catelusa a disparut. Nu stiu nici acum cum s-a intamplat. Cred ca cineva mi-a furat-o. stiu doar ca am plecat pe 22 decembrie de acasa si cand m-am intors nu am mai gasit-o. Nu iesea din bloc fara mine si cred ca cineva a luat-o.
Catelusa are 11 ani si este Caniche pitic. Este si foarte bolnavioara. Nu de mult am operat-o, iar acum urmeaza un tratament. Desi am cautat-o zile intregi, nu am reusit sa dau de ea. Am lipit afise si am dat o gramada de anunturi la ziare, in zadar. Era singura mea alinare si bucurie acum, la batranete. M-am gandit sa apelez si la aceasta modalitate, in speranta ca voi reusi in cele din urma sa o gasesc. Desi am o pensie mica, sunt dispus sa ofer si o recompensa de 1.000.000 de lei persoanei care mi-o va aduce inapoi.
Sterian Caba, Bucuresti


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.