Ieri dimineata, in jurul orei 9.00, Ligia Andrei, sora realizatorului emisiunii "9595", dr. Cristian Andrei, a intrat cu masina Renault, la volanul careia se afla, intr-un tramvai. Femeia, de 44 de ani, care circula pe str. Martisor, nu a acordat pri
Ieri dimineata, in jurul orei 9.00, Ligia Andrei, sora realizatorului emisiunii "9595", dr. Cristian Andrei, a intrat cu masina Renault, la volanul careia se afla, intr-un tramvai. Femeia, de 44 de ani, care circula pe str. Martisor, nu a acordat prioritate la intersectia cu Calea Vacaresti, intrand in coliziune cu un tramvai de pe linia 34. Autoturismul a fost proiectat intr-un stalp electric si numai o minune a facut ca Ligia Andrei sa scape cu viata din masina facuta praf.
Pompierii militari de la "Descarcerare" au scos victima in aproximativ 20 de minute, aceasta fiind transportata la spital cu multiple traumatisme.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.