La sfarsitul anului trecut, intr-una din ultimele zile de filmare pentru lung-metrajul "An American Haunting", filmat in Studiourile MediaPro si care ii are pe Sissy Spacek si Donald Sutherland in rolurile principale, echipa a asistat la o scena ined
La sfarsitul anului trecut, intr-una din ultimele zile de filmare pentru lung-metrajul "An American Haunting", filmat in Studiourile MediaPro si care ii are pe Sissy Spacek si Donald Sutherland in rolurile principale, echipa a asistat la o scena inedita care a destins imediat atmosfera. Sissy Spacek isi aminteste farsa pe care a pus-o la cale Matthew Marsh, unul din ceilalti actori prezenti la cadru: "Ne pregateam sa filmam o scena cu o incarcatura dramatica puternica, iar personajul meu, intr-o clipa de disperare, avea mainile intinse, rugator. in momentul in care tensiunea in platou devenise maxima, Matthew m-a luat in brate, intr-un gest total neasteptat, si, cum eram cu mainile intinse, m-a ridicat pana am ajuns sa fiu paralela cu podeaua. Asa am devenit Supermama! Supereroul Lucy Bell, alias Sissy Spacek! Toti cei prezenti in platou au izbucnit in hohote de ras!" Personajul lui Sissy, Lucy Bell, "e o femeie tipica pentru America secolului al XIX-lea. "Traieste la ferma, e mama a patru copii. Faptul ca si eu am o familie si am trait la ferma, ceea ce inseamna viata adevarata, constituie cea mai buna pregatire a mea pentru acest rol", spune actrita.
"An American Haunting" porneste de la un fapt real, despre care au fost publicate carti si articole. Scris si regizat de Courtney Solomon, filmul e legenda fascinanta a spiritelor care au bantuit casa fa-miliei Bell, din Tenesee, intre anii 1817 - 1821.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.