Principalul suspect in cazul incendiilor din localitatea buzoiana Vizireni a fost retinut, ieri noapte, de politisti. El e Tatomir Stancu, proprietarul uneia dintre casele care au ars luni seara. Oamenii legii spun ca au suficiente probe impotriva a
Principalul suspect in cazul incendiilor din localitatea buzoiana Vizireni a fost retinut, ieri noapte, de politisti. El e Tatomir Stancu, proprietarul uneia dintre casele care au ars luni seara. Oamenii legii spun ca au suficiente probe impotriva autorului celor sapte incendii. Astfel, ei au stabilit ca Tatomir Stancu a plecat cu unul dintre sateni spre domiciliul sau cu putin timp inainte ca primul incendiu de luni seara sa fie stins. Aici, Tatomir si-a lasat consateanul singur pret de cateva minute si a mers in spatele casei unde a dat foc unei capite de fan pentru a elimina orice banuiala a politistilor asupra sa. Anchetatorii, care au facut zeci de masuratori la fata locului, au precizat ca barbatul a avut timp sa dea foc capitei de fan din curtea sa. Despre Tatomir Stancu, oamenii legii declara ca este un tip inteligent si ca a incercat de fiecare data sa-si "construiasca" un alibi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.