Romica Tociu n-o sa uite curand petrecerea data de ziua sa de nastere si inaugurarea restaurantului sau. Caci bietul de el a ramas fara un sfert din vesela pizzeriei, care a fost sparta de petrecareti, paguba ce vine la nici o luna de zile de la desc
Romica Tociu n-o sa uite curand petrecerea data de ziua sa de nastere si inaugurarea restaurantului sau. Caci bietul de el a ramas fara un sfert din vesela pizzeriei, care a fost sparta de petrecareti, paguba ce vine la nici o luna de zile de la deschiderea localului sau, "La Romica Italianul". Tociu care a implinit recent 43 de ani a pus nenorocirea in spatele lui Adrian Enache ale carui cantece au deschis apetitul petrecaretilor de a sparge pahare si farfurii. La un moment dat, ca sa arate mesenilor ca-i intelege, chiar daca il doare inima de asa paguba, Romica a dat de pamant cu un castron... de metal.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.