La Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a continuat, ieri, seria audierilor in dosarul RAFO. Referentul pe probleme de mediu in Comisia de negociere pentru privatizarea RAFO, Cristina Nicolae, a fost audiata, ieri, fiind
La Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (PICCJ) a continuat, ieri, seria audierilor in dosarul RAFO. Referentul pe probleme de mediu in Comisia de negociere pentru privatizarea RAFO, Cristina Nicolae, a fost audiata, ieri, fiind suspectata de abuz in serviciu contra intereselor publice. Tot ieri era asteptat pentru a da cu "subsemnatul" si membrul in Comisia de negociere din partea APAPS, Stan Popa. Pe numele lui Robert Neagoe, care nu s-a prezentat in fata procurorilor, se va emite mandat de aducere. Desi a fost pus sub urmarire penala in acest caz impreuna cu Corneliu Iacubov si chemat la audieri pe 17 ianuarie a.c., Ovidiu Tender neaga acest lucru. "Nu am avut absolut nici un fel de afacere cu RAFO, in afara de o intentie de a pune umarul la salvarea din situatia dificila in care se afla la sfarsitul anului 2002 si inceputul anului 2003, intentie care nu s-a finalizat".

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.