Livia Dila (foto) s-a casatorit cu Cristi Giumerca in luna iulie a anului trecut la Clubul Diplomatilor. Pentru acest eveniment, vedeta de la B1 TV a apelat la serviciile unei agentii care s-a ocupat de organizare. Toate bune si frumoase pana cand Li
Livia Dila (foto) s-a casatorit cu Cristi Giumerca in luna iulie a anului trecut la Clubul Diplomatilor. Pentru acest eveniment, vedeta de la B1 TV a apelat la serviciile unei agentii care s-a ocupat de organizare. Toate bune si frumoase pana cand Livia a aflat ca agentia "No Surprises", condusa de Adela Popescu, s-a folosit de nunta ei pentru a-si face reclama, ceea ce a deranjat-o enorm, mai ales ca nu i se ceruse acceptul. Asa ca s-a decis sa actioneze agentia in judecata.
* Livia Dila: "Nu e neaparat vorba de mine, ci de oricare femeie care face nunta. Nu e corect ca cineva sa-si faca reclama cu nunta ta, fara macar sa iti dea un telefon si sa te intrebe. Eu am platit pentru acele servicii. Dar unii au impresia ca se pot folosi toata viata de tine. Va spun sincer, daca ma intrebau as fi fost de acord!"
* Adela Popescu: "Suntem surprinsi de gestul Liviei, mai ales ca noi am avut o colaborare deosebita, drept urmare ea si-a dat acordul sa se scrie despre povestea ei de nunta intr-o revista de profil: Ideal Mariaj. Daca datul in judecata ar fi fost pentru prestarea serviciilor necorespunzatoare (ceea ce nu s-a intamplat), atunci as fi inteles. Organizarea noastra a fost fara surprize. De fapt, mint! Cu surprize, dar placute!".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.