Pentru cei care nu au apucat de Sarbatori sa mearga la munte mai exista o sansa. Acum preturile la cazare au scazut la jumatate, asa ca va puteti bucura de o vacanta de vis la pret redus. Astfel, in aceasta luna in Predeal preturile pentru o noapte d
Pentru cei care nu au apucat de Sarbatori sa mearga la munte mai exista o sansa. Acum preturile la cazare au scazut la jumatate, asa ca va puteti bucura de o vacanta de vis la pret redus. Astfel, in aceasta luna in Predeal preturile pentru o noapte de cazare cu mic dejun inclus variaza de la 390.000 de lei intr-un hotel de doua stele la 1,2 milioane de lei la un hotel de 4 stele, in vreme ce in Poiana Brasov preturile sunt cuprinse intre 700.000 de lei intr-un hotel de doua stele si 2 milioane de lei la unul de 4 stele.
in decembrie pretul unei nopti in Poiana Brasov se ridica la peste 100 de euro, cu mic dejun. Pe Valea Prahovei, o camera intr-o vila de trei stele costa de Sarbatori circa 50-60 de euro pentru o noapte. Acum pretul e de 20-30 de euro pe noapte. Daca de Revelion turistii au platit peste 50 de euro pe zi pe camera la o pensiune din Bran sau Moeciu, acum preturile sunt mult mai mici. Astfel, la o pensiune de 2 margarete se platesc 10 euro pe zi de camera, la 3 margarete 15 euro, la 4 margarete 25 de euro, iar la 5 margarete 30 de euro pe camera. Pensiunile de patru si cinci margarete au sauna, televizoare, baie utilata ultramodern, unele fiind dotate si cu piscina.
si in Bucovina, la pensiuni, preturile sunt mai mici acum. Pensiunea "Casa Calin" *** din localitatea Vama a pregatit, de exemplu, un pachet special pentru "Revelionul intarziatilor": pachetul include 4 nopti de cazare, pensiune completa. Tariful e de 172 euro/persoana, valabil pe durata lunii ianuarie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.