Stefan Nanu (35 de ani) si sotia lui, Mariana, au infiat si ei o fetita: Mara-stefania. Mari si Fane (foto, in rosu) si-au dorit mult un copil, insa acest lucru nu a fost posibil. "Am cheltuit peste 50.000 euro pe tratamentele pentru sarcina. Eram di
Stefan Nanu (35 de ani) si sotia lui, Mariana, au infiat si ei o fetita: Mara-stefania. Mari si Fane (foto, in rosu) si-au dorit mult un copil, insa acest lucru nu a fost posibil. "Am cheltuit peste 50.000 euro pe tratamentele pentru sarcina. Eram dispusi sa pierdem toti banii pe care ii aveam, doar sa ne vedem visul implinit. Dumnezeu a decis ca nu se mai poate face nimic", povesteste fundasul Otelului Galati.
"in perioada de cautare, a venit cineva la sotia mea si i-a povestit ca o tanara care nu are posibilitati materiale vrea sa-si dea copilul spre adoptie. Am cautat-o si am simtit ca problema noastra se va rezolva. La patru zile dupa ce femeia a nascut am luat copilul, o fetita superba, care inseamna totul pentru noi si care a dat sens vietii noastre", a spus Fane. Familia Nanu spera ca si in 2005 sa vina "Barza", cei doi soti gandindu-se la o noua adoptie.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.