Ministrul integrarii europene, Ene Dinga e ferm. El a declarat ca nu sustine ideea infiintarii unui departament de integrare europeana in cadrul MAE. Dinga a spus ca problematica integrarii Romaniei in UE trebuie si poate fi rezolvata numai de un min
Ministrul integrarii europene, Ene Dinga e ferm. El a declarat ca nu sustine ideea infiintarii unui departament de integrare europeana in cadrul MAE. Dinga a spus ca problematica integrarii Romaniei in UE trebuie si poate fi rezolvata numai de un minister specializat pentru acest domeniu. Ministrul a precizat ca toate rapoartele si expertizele pentru aderare se afla la sediul institutiei sale.


Vicepresedintele PSD Bucuresti, Codrin stefanescu a fost urecheat ieri de noul presedinte al PSD pentru declaratiile conform carora organizatia Bucuresti are cel mai mare merit in propulsarea lui Geoana ca presedinte. "Dupa razboi, multi viteji se arata!", a spus Geoana, care a mai precizat ca nu uita usor modul in care Bucurestiul s-a delimitat de el dupa pierderea bataliei pentru Primarie.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.