Decizia de a se retrage din politica a lui Andrei Plesu e ferma. Au simtit-o din plin liberalii care l-au propus pentru postul de director general al TVR. El a declinat oferta, probabil si in urma deciziei Palatului Cotroceni de a nu mai nominaliza,
Decizia de a se retrage din politica a lui Andrei Plesu e ferma. Au simtit-o din plin liberalii care l-au propus pentru postul de director general al TVR. El a declinat oferta, probabil si in urma deciziei Palatului Cotroceni de a nu mai nominaliza, conform legii, o persoana in CA al TVR. Traian Basescu a afirmat ca schimbarea conducerii televiziunii si radioului inainte de termen este "imorala".



Episcopul Laszlo Tokes nu si-a schimbat "discursul" in ultimii ani. O simpla disputa iscata de un teren de sport care a fost repartizat de Consiliul Local Oradea Bisericii Ortodoxe "Sfanta Treime", dar revendicat si de liceul reformat l-a suparat rau. "Dupa ce romanii ne-au luat Ardealul, acum vor sa ne ia si un biet teren de sport", a spus el, precizand ca acest fapt afecteaza integrarea Romaniei in UE.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.