O noua balba in distribuirea rovinietei. Dupa ce saptamana trecuta ministrul transporturilor a declarat ca rovinieta va putea fi cumparata de la sucursalele CEC si Ardaf, acest lucru nu este posibil in prezent. Nici o sucursala CEC nu vindea ieri rov
O noua balba in distribuirea rovinietei. Dupa ce saptamana trecuta ministrul transporturilor a declarat ca rovinieta va putea fi cumparata de la sucursalele CEC si Ardaf, acest lucru nu este posibil in prezent. Nici o sucursala CEC nu vindea ieri roviniete. in cazul societatii de asigurari Ardaf, colaborarea nu a putut fi stabilita intrucat statutul asiguratorilor nu permite o astfel de asociere.
Totusi, in incercarea de a rezolva problema distributiei defectuoase, ministerul transportu-rilor a mai incheiat un protocol de colaborare cu OMV. Benzinariile OMV vor vinde de astazi rovinieta. De asemenea, compania nationala de drumuri a semnat ieri si conventia cu CEC care permite ca de joi sau vineri rovinietele sa se vanda si prin unitatile acesteia. "Fara CEC avem deja 980 de puncte de vanzare si va pot spune ca nu mai sunt probleme foarte mari. Acum se asteapta 5 minute pentru obtinerea unei roviniete la benzinarii. Nu avem inca o statistica a numarului de roviniete vandute. in Romania sunt peste 4 milioane de autovehicule dar nu toate folosesc drumuri nationale", a declarat Mihai Basulescu, directorul Companiei de Drumuri Nationale si Autostrazi.
Pana la inchiderea primei editii a ziarului, ministrul Gheorghe Dobre nu luase inca nici o hotarare privind prelungirea termenului de 15 ianuarie pentru achitarea taxei de drum.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.