Fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica nu exclude posibilitatea ca la Congresul din 4-6 februarie sa se lanseze in cursa pentru presedintia acestei formatiuni. "Pot sa candidez chiar eu la presedintia PNL", afirma fostul lider al liberalilor. Acesta
Fostul presedinte al PNL Valeriu Stoica nu exclude posibilitatea ca la Congresul din 4-6 februarie sa se lanseze in cursa pentru presedintia acestei formatiuni. "Pot sa candidez chiar eu la presedintia PNL", afirma fostul lider al liberalilor. Acesta a spus ca proiectul sau politic privind fuziunea dintre cele doua partide se va concretiza intr-o platforma pe care fie o va prezenta chiar el la Congres, fie o va "incredinta" unui candidat pe care il va sustine. Stoica si-a exprimat opiniile in privinta fuziunii dintre PNL si PD sustinand ca este vorba de o unificare a unor forte politice de centru dreapta, care nu trebuie confundata cu absorbtia. Stoica este de parere ca "actualul premier ar trebui sa evite cumulul de functii atunci cand fuziunea se va realiza".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.