Numarul animalelor de la Gradina Zoologica din Targu Mures a crescut in ultima perioada, dupa ce, in primele zile ale noului an, s-au nascut doi pui de maimuta si doi de urs. Potrivit conducerii, in primele zile ale anului 2005, la Gradina Zoologica
Numarul animalelor de la Gradina Zoologica din Targu Mures a crescut in ultima perioada, dupa ce, in primele zile ale noului an, s-au nascut doi pui de maimuta si doi de urs. Potrivit conducerii, in primele zile ale anului 2005, la Gradina Zoologica din Targu Mures s-au nascut doi pui de maimuta, unul dintre ei din specia Macac, iar celalalt - Pavian. Numarul maimutelor adapostite la Gradina Zoologica din Targu Mures a ajuns astfel la 26. Ceilalti doi pui s-au nascut in noaptea de Anul Nou, in familia ursilor. De cand se afla in captivitate la Zoo din Targu Mures, parintii, doi ursi adulti de 7 ani, au adus pe lume sase pui.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.