La PRM au inceput excluderile sau demisiile unor parlamentari mai vechi sau mai noi. in sedinta de ieri a Biroul Permanent al PRM s-a decis ruperea protocolului semnat de PRM cu BNS. in urma acestei decizii cei cinci deputati aflati pe listele PRM la
La PRM au inceput excluderile sau demisiile unor parlamentari mai vechi sau mai noi. in sedinta de ieri a Biroul Permanent al PRM s-a decis ruperea protocolului semnat de PRM cu BNS. in urma acestei decizii cei cinci deputati aflati pe listele PRM la recomandarea BNS au pierdut sprijinul politic si automat au fost exclusi din grupul parlamentar al acestei formatiuni politice. Seria "parasirii" partidului lui Vadim a continuat cu senatorul Mihail Lupoi, care si-a anuntat demisia inca de duminica seara. La plecarea acestuia conducerea PRM nu a ramas insa pasiva. C.V. Tudor a anuntat ca daca acesta nu ar fi demisionat l-ar fi dat el afara deoarece "este un escroc si a fraudat Parlamentul, in patru ani, cu 1,5 miliarde de lei". Liderul PRM spune ca senatorul demisionar ar fi comis "fals in acte publice, trecandu-si in buletin mutatie la Craiova, la biroul senatorial, pentru a primi 20 de milioane de lei pentru chirie, bani pe care i-a folosit in interes personal".

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.