La reunirea lotului "stiintei", patronul Dinel Staicu s-a proclamat presedinte executiv si a anuntat ca pana la sfarsitul pregatirii de iarna va aduce fotbalisti de valoare in Banie. Daca Njock refuza sa mai revina la Craiova, desi are contract cu ol
La reunirea lotului "stiintei", patronul Dinel Staicu s-a proclamat presedinte executiv si a anuntat ca pana la sfarsitul pregatirii de iarna va aduce fotbalisti de valoare in Banie. Daca Njock refuza sa mai revina la Craiova, desi are contract cu oltenii pana in 2007, Plesan (foto) s-a pregatit ieri cu gruparea "alb-albastra", asteptand OK-ul din partea Galatei. "Pe Gane l-am convins sa se intoarca la noi si-l asteptam maine (n.r. - azi) la echipa. Am niste impresari in Italia care-mi vor aduce cativa fotbalisti din strainatate, iar pana miercuri sper sa realizez transferurile a doi jucatori valorosi din Divizia A. Mai port discutii si cu un atacant foarte bun, pentru care voi plati 250.000 $, dar nu dau nume pentru ca vor sari altii sa-l ia", a declarat Staicu. Universitatea pleaca luni la Predeal.
Farul. "Ma bucur in primul rand ca nu a plecat nimeni. Cu toate ca au fost oferte pentru cativa jucatori, acestia au ramas la echipa. Dupa o saptamana de reacomodare cu efortul, echipa va participa pana pe 7 februarie la un cantonament centralizat la club, unde vom alterna pregatirea de la baza proprie cu cea de pe plaja", a declarat antrenorul Petre Grogoras. La Farul a sosit un preparator fizic din Japonia, care se afla in Romania pentru un schimb de experienta la Universitatea Ovidius din Constanta. Nakamura Daisuka, care va fi platit cu 200 $ pe luna, e preparator fizic la Yokokawa Musashino, echipa din liga a treia nipona. Pe 11 si 12 ianuarie, "marinarii" vor efectua vizita medicala, iar in perioada 8-20 februarie, vor participa la un turneu in Cipru, la Limassol.
APULUM. Reunirea celor de la Apulum Alba Iulia a coincis cu aniversarea zilei de nastere a antrenorului principal Alexandru Pelici, care a implinit, ieri, 31 de ani. La antrenament au fost prezenti 40 de jucatori, din care 15 in probe, printre acestia din urma regasindu-se trei sarbi si doi egipteni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.