Tehnicianul lui sahtior Donetk, Mircea Lucescu (foto), crede ca intre Hagi si Plesan, viitorul jucator de la Galatasaray, exista totusi mari diferente.
"Hagi la 17 ani era un jucator aproape format. La 18 ani era capitanul echipei nationale,
Tehnicianul lui sahtior Donetk, Mircea Lucescu (foto), crede ca intre Hagi si Plesan, viitorul jucator de la Galatasaray, exista totusi mari diferente.
"Hagi la 17 ani era un jucator aproape format. La 18 ani era capitanul echipei nationale, la 25 de ani juca la Real Madrid. Nu putem sa-l comparam pe Plesan cu Hagi".
"Il Luce" marturiseste ca in fotbalul european se duce lipsa de fundasi. "Sa faci transferuri cu jucatori care au fost accidentati si sunt in perioada de recuperare e destul de riscant. Chivu, Mutu, Lobont sau Pancu sunt fotbalisti care, chiar daca au avut o perioada mai slaba, e normal sa fie cautati deoarece se stie la ce nivel de performanta pot ajunge.
in momentul de fata, in Europa se duce lipsa de aparatori. Faptul ca un jucator ca Samuel e dorit in continuare dupa o perioada foarte slaba la Real Madrid spune foarte multe", a mai comentat cel mai bun antrenor roman. in alta ordine de idei, mijlocasul Universitatii Craiova, Mihaita Plesan, este asteptat marti la Istanbul, unde urmeaza sa semneze contractul cu Galatasaray, sustine cotidianul Sabah. Potrivit sursei citate, "Cim Bom Bom" a decis sa il cheme pe oltean sub arme dupa ce camerunezul Alioum Saidou a ajuns la un acord cu FC Nantes in vederea unui transfer. Imediat dupa ce va parafa intelegerea cu Galata, Plesan se va deplasa in Antalya pentru a se alatura lotului antrenat de Hagi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.