Astazi, de la ora 17.45, Teo si echipa sa vor fi prezenti la PRO TV in prima editie a anului 2005. Dupa o scurta vacanta, Teo revine pe micul ecran pentru a petrece dupa-amiezele impreuna cu invitatii sai si cu telespectatorii Pro TV. Invitat de onoa
Astazi, de la ora 17.45, Teo si echipa sa vor fi prezenti la PRO TV in prima editie a anului 2005. Dupa o scurta vacanta, Teo revine pe micul ecran pentru a petrece dupa-amiezele impreuna cu invitatii sai si cu telespectatorii Pro TV. Invitat de onoare al primei editii din acest an va fi un prieten al emisiunii Teo, un supravietuitor al cutremurului din Asia. Bogdan Mihai se afla intr-un circuit si urma sa petreaca patru zile, in Sri Lanka. In a treia zi, a avut loc ingrozitorul cutremur, iar Bogdan se afla la numai zece kilometri de Galle, un oras care a fost ras de pe fata pamantului. Bogdan va prezenta in emisiunea Teo imagini in exclusivitate din timpul cutremurului si din timpul dezastrului care a urmat. Tot in emisiunea de azi vor mai fi invitati Ana Lesko ce isi va sarbatori ziua de nastere chiar in emisiunea lui Teo, Catalin Botezatu care va povesti cum era sa ia foc de Revelion, precum si alte personalitati autohtone care le vor impartasi telespectatorilor ce au facut in timpul cat Teo si echipa ei s-au aflat in vacanta de iarna.
In plus, de astazi, Pro Tv difuzeaza in fiecare seara de luni pana joi patru seriale noi. Astazi, de la ora 23.45 este programat serialul "Ele spioneaza" cu Natasha Henstrige, Kristen Miller si Natashia Williams in rolurile principale. In fiecare marti, incepand cu orele 23.45 este programat "Corupti de libertate", un serial de actiune care urmareste povestea fratilor Jian-Wa si Wago Chang care se hotarasc sa paraseasca Beijing-ul natal si sa plece spre America. Miercuri, de la orele 23.45 debuteaza serialul "Prietenie pe muchie de cutit", serial nominalizat la premiul Globul de Aur in 2004 si castigator al premiului Grammy in acelasi an. In fiecare joi, de la ora 23.45 va fi difuzat "Renegatul" cu Lorenzo Lamas in rolul principal. (D.L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.