Patronul Universitatii, Dinel Staicu, a declarat ca a semnat, in sfarsit, actele prin care accepta ca mijlocasul oltean Mihaita Plesan sa fie transferat la Galatasaray. Craiovenii vor primi in schimbul lui "Banderas din Banie" suma de 2.200.000 de do

Patronul Universitatii, Dinel Staicu, a declarat ca a semnat, in sfarsit, actele prin care accepta ca mijlocasul oltean Mihaita Plesan sa fie transferat la Galatasaray. Craiovenii vor primi in schimbul lui "Banderas din Banie" suma de 2.200.000 de dolari. seful juvetilor a pus lucrurile la punct: "M-am inteles cu impresarii jucatorului, Gica Popescu si Victor Becali, pentru o suma cu putin peste doua milioane de dolari. La randul lor, impresarii au vorbit cu turcii, care au fost de acord. Eu am semnat actele, ramane acum sa primesc raspunsul oficial din partea turcilor. Daca nu vor accepta, Plesan va ramane la Craiova pana in vara".
Daca lucrurile se vor misca rapid, internationalul craiovean este asteptat in Antalya pentru a face jonctiunea cu lotul antrenat de Gica Hagi care participa la Efes Cup.
De altfel, Galata a invins, sambata seara, cu 4-2, dupa executarea loviturilor de departajare, pe Borussia Dortmund, intr-o partida din grupa B a turneului amintit. La finalul celor 90 de minute de joc ale partidei in care mijlocasul Ovidiu Petre a fost integralist, scorul era 0-0. in minutul 68, Necati Ates a ratat un penalty. "Cim Bom", care a renuntat deja la un extracomunitar (bosniacul Balic a plecat la Konya), disputa azi, in compania celor de Spartak Moscova, al doilea joc al competitiei.

Cosmin Moti, in Giulesti, la schimb cu Rada

Dinel Staicu a ajuns la un acord cu Rapid privind transferul craioveanului Cosmin Moti in schimbul lui Ionut Rada si al unei sume de bani: "Saptamana viitoare semnam actele. Craiova va primi 200.000 de dolari. Fiecare echipa are 50% dintr-un eventual transfer al jucatorilor in strainatate".

Ce face Njock?

Staicu a discutat cu atacantul Jeremie Njock, care a semnat cu formatia belgiana Mons, pentru a-l convinge sa revina asupra deciziei de a parasi Oltenia. Patronul a adaugat ca spera ca Njock sa se prezinte la reunirea lotului. Pe lista de achizitii a oltenilor se afla Schumacher, Narcis Raducan, Sergiu Radu si Bordeanu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.