In urma coliziunii dintre un tren de persoane si un convoi de marfa, langa Bologna (in fotografii), vineri dupa-amiaza, 14 persoane si-au pierdut viata si alte cel putin 50 au fost ranite. Din cauza coliziunii puternice, unul din vagoane a ajuns la 1
In urma coliziunii dintre un tren de persoane si un convoi de marfa, langa Bologna (in fotografii), vineri dupa-amiaza, 14 persoane si-au pierdut viata si alte cel putin 50 au fost ranite. Din cauza coliziunii puternice, unul din vagoane a ajuns la 10 metri de sine. Pentru recuperarea victimelor, pompierii au fost nevoiti sa taie acoperisul vagoanelor.In urma coliziunii dintre un tren de persoane si un convoi de marfa, langa Bologna (in fotografii), vineri dupa-amiaza, 14 persoane si-au pierdut viata si alte cel putin 50 au fost ranite. Din cauza coliziunii puternice, unul din vagoane a ajuns la 10 metri de sine. Pentru recuperarea victimelor, pompierii au fost nevoiti sa taie acoperisul vagoanelor. Pana la inchiderea editiei, operatiunile de salvare nu fusesera incheiate, autoritatile anuntand ca exista posibilitatea sa mai existe pasageri prinsi intre fiarele contorsionate. Accidentul feroviar care, conform primelor rezultate ale anchetei, a fost produs de o eroare umana dar si ca o consecinta a vremii defavorabile, este cel mai grav din istoria acestei tari.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.