Dupa ce cu putin timp in urma niste pustani au incercat sa duca cu caruta o salupa fluviala la fier vechi, iar cativa braconieri au vrut sa comercializeze ca deseu metalic un ditamai suportul-ingropat (binta) Dupa ce cu putin timp in urma niste pusta
Dupa ce cu putin timp in urma niste pustani au incercat sa duca cu caruta o salupa fluviala la fier vechi, iar cativa braconieri au vrut sa comercializeze ca deseu metalic un ditamai suportul-ingropat (binta) Dupa ce cu putin timp in urma niste pustani au incercat sa duca cu caruta o salupa fluviala la fier vechi, iar cativa braconieri au vrut sa comercializeze ca deseu metalic un ditamai suportul-ingropat (binta) folosit pentru ancorarea la mal a vapoarelor, politistii galateni s-au confruntat cu o alta trasnaie. Membrii unei familii din comuna Pechea au pus ochii, la propriu, pe barajul de la Suhurlui, pentru a se imbogati. Ei au sustras cu doua carute mai multe piese metalice desprinse din structura barajului, dar au fost prinsi pe drum de oamenii legii de la Postul de politie Rediu. Potrivit declaratiei ofiterului de presa al IJP Galati, inspectorul principal Stefan Gohoreanu, autorii, Danut M., Marius M., de 17 ani, Valerica M., de 22 de ani si Marian M., de 25 de ani, au fost retinuti, identificati, iar acum sunt cercetati in stare de libertate pentru furt.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.