Taxele pentru medicii, stomatologii si farmacistii care vor sa obtina cea de-a doua specialitate inrudita, fara concurs de rezidentiat, au fost reduse de zece ori prin ordinul ministrului sanatatii, Mircea Cinteza. Astfel, taxele care trebuie platite
Taxele pentru medicii, stomatologii si farmacistii care vor sa obtina cea de-a doua specialitate inrudita, fara concurs de rezidentiat, au fost reduse de zece ori prin ordinul ministrului sanatatii, Mircea Cinteza. Astfel, taxele care trebuie platite anual pentru a obtine a doua specialitate au fost reduse la valori cuprinse intre 200 si 300 de euro, fata de 2.000-3.000 de euro cum erau pana acum. In termen de 15 zile de la intrarea in vigoare a noului act normativ, solicitantii vor depune la Ministerul Sanatatii un dosar cu propunerea unitatii sanitare privind inscrierea la programul de pregatire, avizul Colegiului Medicilor, avizul unui indrumator de stagiu si un angajament de plata al programului de pregatire.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.