Situatia din handbalul romanesc tinde sa devina la fel de incinsa cum este si cea de la fotbal, unde Mircea Sandu devine din ce in ce mai contestat de o serie de conducatori si fosti internationali.
Presedintele FRH, Cristian Gatu, impreuna c
Situatia din handbalul romanesc tinde sa devina la fel de incinsa cum este si cea de la fotbal, unde Mircea Sandu devine din ce in ce mai contestat de o serie de conducatori si fosti internationali.
Presedintele FRH, Cristian Gatu, impreuna cu o serie de conducatori sunt contestati vehement de doi dintre fostii selectioneri, Gheorghe Tadici.
Dupa un nou insucces la CE de anul trecut din Ungaria unde tricolorele nu au reusit decat o clasare pe locul 7, Cornel Otelea nu a mai continuat la carma nationalei feminine a Romaniei, Adunarea Generala a Federatiei din 4 ianuarie propunandu-i candidati pe fostii selectioneri, Bogdan Macovei, Gheorghe Tadici si Dumitru Musi. Acestia nu sunt prea entuziasmati sa preia locul vacant lasat de Otelea, ultimii doi atacand chiar destul de dur conducerea federatiei.
Principala nemultumire este legata de faptul ca viitorul selectioner va primi doar jumatate din contract, cealalta jumatate urmand a fi primita doar la realizarea obiectivului. Totodata, Musi a acuzat faptul ca in fruntea federatiei se afla o gasca formata din presedintele Gatu, si alti membri precum Mihai Marinescu, Paul Soare si Cornel Otelea, care iau deciziile dupa bunul plac.
De partea cealalta, seful Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, nu a dorit sa comenteze prea mult pe marginea acestor acuze, declarand ca deocamdata e interesat de meciul pe care nationala masculina il va sustine la Oradea in grupa preliminara a CE din 2006. Cel mai probabil Gatu va fi nevoit sa iasa la rampa in saptamanile urmatoare cand va trebui sa numeasca si noul antrenor la nationala feminina a Romaniei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.