O ambulanta a Serviciului Judetean de Salvare Cluj a fost furata joi noaptea, in timpul unei interventii medicale, in municipiul Campia Turzii. Potrivit politistilor, autori necunoscuti au sterpelit Dacia 1300, cu nr. CJ-87-AMB, care se afla in Piata
O ambulanta a Serviciului Judetean de Salvare Cluj a fost furata joi noaptea, in timpul unei interventii medicale, in municipiul Campia Turzii. Potrivit politistilor, autori necunoscuti au sterpelit Dacia 1300, cu nr. CJ-87-AMB, care se afla in Piata Mihai nr. 142-A. soferul intrase cu asistenta, aproape de miezul noptii, in apartamentul unui pacient real, dar lasase cheile in contactul masinii. La iesire, dupa circa 20 de minute, au constatat disparitia autovehiculului. Dupa 12 ore masina a fost descoperita intacta, chiar langa blocul in care locuieste comandantul politiei din localitate. "Chiar daca a fost o gluma, a fost una proasta si voi cere elucidarea cazului, pentru ca e prima data cand patim asa ceva", ne-a declarat suparata Carmen Diaconescu, directorul Statiei de Salvare Cluj.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.