Incepand de marti, 11 ianuarie 2005, persoanele fizice si juridice care platesc integral rovinieta in statiile Petrom, Rompetrol si Mol vor avea nevoie numai de certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a autovehiculului. Ministerul Fina
Incepand de marti, 11 ianuarie 2005, persoanele fizice si juridice care platesc integral rovinieta in statiile Petrom, Rompetrol si Mol vor avea nevoie numai de certificatul de inmatriculare sau cartea de identitate a autovehiculului. Ministerul Finantelor Publice a aprobat ca societatile care distribuie roviniete sa elibereze bon fiscal sau chitanta, care trebuie pastrate de utilizator, in copie sau original, dupa caz, pentru a face dovada platii. Utilizatorul poate folosi orice modalitate de plata acceptata in punctul de vanzare sau de distribuitor (numerar, card, ordin de plata).

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.