Jessica Simpson a dat in judecata o companie producatoare de bijuterii din California deoarece cantareata sustine ca aceasta a folosit ilegal imaginea ei in anunturi publicitare, informeaza Ananova. Interpreta si prezentatoarea unui reality-show tele
Jessica Simpson a dat in judecata o companie producatoare de bijuterii din California deoarece cantareata sustine ca aceasta a folosit ilegal imaginea ei in anunturi publicitare, informeaza Ananova. Interpreta si prezentatoarea unui reality-show televizat a subliniat ca nu a dat permisiunea conducerii companiei "Inspired Silver" sa foloseasca imaginea ei pentru reclame pe Internet, iar ea a fost foarte suparata cand a vazut aceste spoturi.
Potrivit site-ului imdb.com, in prezent, Simpson filmeaza pentru pelicula "The Dukes of Hazzard" alaturi de Johnny Knoxville si Seann William Scott.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.