Stresul, excesul de mancare si sedentarismul fac ca in fiecare zi toxinele sa se acumuleze in organismul nostru si sa-l slabeasca putin cate putin. Urmati acest program de revitalizare, care va va permite sa va curatati corpul si sa va regasiti energ
Stresul, excesul de mancare si sedentarismul fac ca in fiecare zi toxinele sa se acumuleze in organismul nostru si sa-l slabeasca putin cate putin. Urmati acest program de revitalizare, care va va permite sa va curatati corpul si sa va regasiti energia. Daca suferiti de lipsa de tonus, v-ati ingrasat in mod inexplicabil, aveti o digestie dificila, limba incarcata, tenul patat, dureri de cap, tulburari ale somnului si respiratorii, retineti prea multa apa, aveti un inceput de celulita... atunci corpul dumneavoastra va transmite tot atatea semnale de alarma.
Toate aceste simptome indica o veritabila obstructionare a organelor care se ocupa de eliminarea toxinelor (ficat, rinichi, instestine, piele, plamani), care sunt supraincarcate de substante nocive. Responsabile de aceasta situatie sunt reziduurile metabolice rezultate din reinnoirea celulara, poluarea atmosferica, abuzul de tutun si alcool, stresul, dar mai ales o concentratie prea mare in organism a aditivilor alimentari si mese dezechilibrate.
Tratamentele-soc pentru acest gen de situatii sunt favorizate de o alimentatie bazata pe fructe si legume timp de 10 zile. Bogate in apa si fibre, acestea contribuie la fluidizarea tranzitului intestinal si a diurezei, fara sa mai vorbim de efectul de reducere a foamei. in plus, fructele si legumele contin pretiosii antioxidanti care combat radicalii liberi, responsabili de imbatranirea organismului nostru. Pentru a ne conserva vitalitatea este indispensabila cresterea consumului de apa pe tot parcursul curei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.