Aceasta trebuie facuta o data pe an, primavara, intre sapte si zece zile, pentru a evita oboseala si carentele.
* in prima zi a curei de eliminare a toxinelor suprimati carnea, preparatele din carne si produsele lactate, precum si orice sursa
Aceasta trebuie facuta o data pe an, primavara, intre sapte si zece zile, pentru a evita oboseala si carentele.
* in prima zi a curei de eliminare a toxinelor suprimati carnea, preparatele din carne si produsele lactate, precum si orice sursa de materii grase.
* in urmatoarele doua zile urmati o dieta pe baza de fructe proaspete, preferandu-le pe acelea cu cel mai mare efect diuretic si detoxifiant: struguri, ananas, mere, pepene.
* in zilele a patra, a cincea si a sasea continuati sa consumati fructe proaspete de sezon si reintroduceti legumele. Mizati pe acelea bogate in fibre: rubarba, varza, sparanghel, marar, praz, dovlecel, andive, telina sau anghinare.
* intre zilele a saptea si a zecea, puteti reintroduce fainoasele, insa in doza mica - paine si cereale integrale. Apoi, putin cate putin, celelalte alimente. Pentru a prelungi binefacerile curei si dupa terminarea ei, aveti grija sa va mentineti alimentatia variata si echilibrata. Pentru a va mentine organismul curat, consumati un cocktail imediat dupa trezire, pe care il preparati amestecand o jumatate de morcov, o jumatate de lamaie stoarsa si o jumatate de apa minerala bogata in magneziu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.