Aceasta va fi folosita pentru aprecierea obiectiva a disfunctiilor de natura sexuala, precum si pentru realizarea de medicamente si de terapii

Cercetatorii israelieni au stabilit o metoda de masurare a placerii sexuale. Dupa cum inform
Aceasta va fi folosita pentru aprecierea obiectiva a disfunctiilor de natura sexuala, precum si pentru realizarea de medicamente si de terapii

Cercetatorii israelieni au stabilit o metoda de masurare a placerii sexuale. Dupa cum informeaza Germany Live, cu ajutorul unor impulsuri electrice la creier, cercetatorii israelieni din cadrul Ministerului Sanatatii si a spitalului Rambam din Haifa, au creat o scala a placerii, care poate stabili gradul de excitatie a unei persoane.
Gratie acestei scale va fi posibila crearea de tratamente, acolo unde e posibil, pentru imbunatatirea vietii sexuale a pacientilor.
Conform declaratiilor coordonatorului acestui proiect, profesorul Joram Vardi, aceasta metoda presupune pentru prima data o masurare obiectiva a dorintelor sexuale, pana acum acestea putand fi analizate doar prin intervievarea pacientilor.
Scala placerii va fi folosita pe viitor pentru aprecierea obiectiva a disfunctiunilor de natura sexuala, precum si pentru realizarea de medicamente si de terapii pentru tratarea acestora.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.