Presedintele Traian Basescu a deschis campania umanitara "Un tsunami pe care il putem opri" donand suma de 10 milioane lei dupa ce sepepistii care il insoteau i-au facut cu greu loc prin multime. Campania a fost initiata de McDonald's Romania sub pat
Presedintele Traian Basescu a deschis campania umanitara "Un tsunami pe care il putem opri" donand suma de 10 milioane lei dupa ce sepepistii care il insoteau i-au facut cu greu loc prin multime. Campania a fost initiata de McDonald's Romania sub patronajul presedintelui Romaniei si are in vedere ajutorarea familiilor sinistrate in urma cataclismului din Asia. "Cel mai important e gestul de solidaritate, iar solidaritatea nu se masoara in bani, ci in actiuni solidare, in omenie", a subliniat Basescu ieri la McDonald's inainte de a face donatia in bani si a semna in cartea de onoare. La eveniment au mai participat ambasadorii Indoneziei, Nuni Turnijati Djokosi, si Thailandei, Warawit Kanithasen, care au multumit pentru organizarea acestei campanii de intrajutorare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.