Din cauza lefurilor prea mici pe care sustin ca le primeau, 19 asistenti sociali din cadrul Serviciului Resurse Umane din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala a sectorului 4 au solicitat desfacerea contractelor de munca incheiate cu admini
Din cauza lefurilor prea mici pe care sustin ca le primeau, 19 asistenti sociali din cadrul Serviciului Resurse Umane din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala a sectorului 4 au solicitat desfacerea contractelor de munca incheiate cu administratia locala.
Asistentii sociali care ingrijeau persoane cu handicap s-au aratat nemultumiti de faptul ca venitul lunar brut obtinut din aceasta activitate este de trei milioane de lei. Prin urmare, Directia Generala de Asistenta Sociala a dispus incheierea conventiilor incheiate cu persoanele respective in conformitate cu prevederile legale.
Cei care opteaza pentru meseria de asistent personal isi asuma aceasta responsabilitate pentru o perioada de 12 luni, conform contractului, dar acestia pot cere intreruperea activitatii inainte de termenul prevazut in contract.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.