Un tanar de 26 de ani, din Bacau, a fost joi noaptea la un pas de moarte dupa ce a fost aruncat din trenul cu care calatorea. Aurel Tudose se afla in trenul personal Predeal-Bucuresti si se indrepta spre Ploiesti. Acesta a fost acostat de un grup de
Un tanar de 26 de ani, din Bacau, a fost joi noaptea la un pas de moarte dupa ce a fost aruncat din trenul cu care calatorea. Aurel Tudose se afla in trenul personal Predeal-Bucuresti si se indrepta spre Ploiesti. Acesta a fost acostat de un grup de indivizi pusi pe scandal care i-au cerut o tigara, dupa care i-au luat banii, actele si l-au azvarlit din tren peste un pod in apropiere de gara din Poiana Tapului. Aurel, care a plonjat in gol mai bine de 10 metri aterizand in raul Prahova, a fost scos de medici dupa o jumatate de ora si a fost transportat la spital. El s-a ales doar cu cateva traumatisme.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.