Am 28 de ani, sunt casatorit de sase ani si sunt tatal a doi baieti. Sotia mea este nevazatoare gradul I si de la inceput toata lumea a fost impotriva casatoriei noastre. Simona e insa sufletul meu pereche si am ales sa lupt pentru familia noastra.
Am 28 de ani, sunt casatorit de sase ani si sunt tatal a doi baieti. Sotia mea este nevazatoare gradul I si de la inceput toata lumea a fost impotriva casatoriei noastre. Simona e insa sufletul meu pereche si am ales sa lupt pentru familia noastra. Am inteles-o si am iubit-o asa cum este, caci eu vad si pentru ea. Nu ma asteptam insa ca va trebui sa trec prin tot ceea ce a urmat: tatal meu o jignea deseori, a si lovit-o, ii vorbea foarte urat, cu pretextul ca sta in casa lui. Prima data am plecat cand era gravida in cinci luni cu baietelul cel mare, am locuit la o matusa de-a ei. Ne-am intors crezand ca o sa fie mai bine, dar de sase ani aceleasi discutii, aceleasi vorbe, au urmat alte plecari pe la prieteni. Pana la urma am fost dati definitiv afara din casa. Acum locuim intr-o garsoniera in comuna 1 Decembrie, fara caldura, fara apa, la ultimul etaj, unde ploua in casa.
Avem dosar la Primaria sectorului 2, dar de fiecare data ni se spune ca nu sunt locuinte. Apelez la dv. cu speranta ca ma puteti intelege si sa-mi dati macar un sfat cum pot obtine o locuinta.
Liviu Anghel, Ilfov


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.