Atacantul camerunez al Universitatii Craiova, Jeremie Njock (foto) se afla in aceste zile in Anglia, unde sustine probe de joc la prim-divizionara Bolton Wan- derers. Conform editiei de ieri a cotidianului britanic "The Herald", de varful oltenil
Atacantul camerunez al Universitatii Craiova, Jeremie Njock (foto) se afla in aceste zile in Anglia, unde sustine probe de joc la prim-divizionara Bolton Wan- derers. Conform editiei de ieri a cotidianului britanic "The Herald", de varful oltenilor e interesata si echipa scotiana Hearts. intr-o declaratie acordata ziarului respectiv, unul dintre agentii jucatorului a spus ca "antrenorul lui Bolton, Sam Allardyce, a fost impresionat de calitatile lui Njock si suntem siguri ca ii va propune semnarea unui angajament. Probabil ca in acest retur el va fi imprumutat unei alte echipe, pentru a capata experienta", a incheiat impresarul.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.