Activitatea muzicala bucuresteana da semne de reanimare in noul an, cluburile Capitalei fiind scena mai multor concerte. Astazi, la Big Mamou (vizavi de Tribunalul Bucuresti), va concerta trupa Alinian, spectacolul incepand cu orele 22.00. Tot astazi
Activitatea muzicala bucuresteana da semne de reanimare in noul an, cluburile Capitalei fiind scena mai multor concerte. Astazi, la Big Mamou (vizavi de Tribunalul Bucuresti), va concerta trupa Alinian, spectacolul incepand cu orele 22.00. Tot astazi, dar de la ora 21.00 Jukebox Band va canta la Coyote Cafe. Grupul va concerta si maine, in aceeasi locatie, de la orele 20.00. Sambata seara, grupul Bucium se va prezenta la Big Mamou cu un concert ce va incepe la orele 22.00. De asemenea amatorii de muzica electronica se pot delecta cu ritmurile indragite in cadrul a doua seri speciale organizate la Web Club. in aceasta seara, la pupitru va fi Marika, iar maiine Alien Pimp, de la orele 21.00.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.