Un talhar care jefuise mai multe magazine si case de pariuri a fost prins in capitala Croatiei, Zagreb, fiind dat de gol de politetea excesiva pe care o arata fata de victimele sale. In noua luni, hotul furase din diferite magazine bani si marfuri in
Un talhar care jefuise mai multe magazine si case de pariuri a fost prins in capitala Croatiei, Zagreb, fiind dat de gol de politetea excesiva pe care o arata fata de victimele sale. In noua luni, hotul furase din diferite magazine bani si marfuri in valoare de peste 11.000 de euro. "Avea un fel unic de a opera, in sensul ca era foarte politicos cu victimele sale", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Zagreb. Hotul, un localnic in varsta de 25 de ani, le explica victimelor ca desi le jefuia nu avea nimic personal cu ele. "Sunteti atat de amabila! Nu va temeti, este doar un mic jaf", le spunea el victimelor.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.