Mai multi localnici din sudul Texasului au scos la licitatie pe site-ul Ebay ceea ce ei au numit "fulgii de zapada miraculosi". Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, fulgii au fost botezati in acest fel pentru ca ei sunt singura dovada
Mai multi localnici din sudul Texasului au scos la licitatie pe site-ul Ebay ceea ce ei au numit "fulgii de zapada miraculosi". Dupa cum informeaza agentia italiana de presa Ansa, fulgii au fost botezati in acest fel pentru ca ei sunt singura dovada a ninsorii care a "albit" sudul statului Texas in ajunul Craciunului, lucru care nu se intampla de peste un veac. Din pacate pentru vanzatori este imposibil sa vorbim, cel putin deocamdata, de un al doilea miracol, avand in vedere ca fulgii, deja murdari si inghetati, nu au trezit interesului nici unui vizitator de pe site-ul de licitatii on-line.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.