Din cauza unei note de plata, barul "Dream Pizza", situat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, a fost transformat intr-un veritabil camp de lupta in care indivizi inarmati si-au impartit dreptatea cu sabii si cutite. Ospatarita Lenuta Dogaru a fos
Din cauza unei note de plata, barul "Dream Pizza", situat pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitala, a fost transformat intr-un veritabil camp de lupta in care indivizi inarmati si-au impartit dreptatea cu sabii si cutite. Ospatarita Lenuta Dogaru a fost luata la bataie de doi clienti care au crezut ca au fost inselati la nota de plata. in loc sa sune la Politie, fata si-a chemat in ajutor prietenul, bodyguard la aceeasi firma, care, la randul-i, a venit si cu ceva ajutoare. Cum nici cei doi tineri nu au stat cu mainile in san, localul s-a umplut rapid de indivizi care fluturau sabiile deasupra capului. in inclestare, doi dintre combatanti, cate unul din fiecare tabara, au ajuns la spital cu mai multe taieturi la cap si pe corp. Politistii Sectiei 21 incearca acum sa dea si de urma celorlalti "muschetari" despre care stiu ca fac parte dintr-o grupare de cartier.
intr-un alt local din sectorul 1 al Capitalei, intr-un incident similar, un tanar de 27 de ani a fost ucis dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de un individ. Criminalul, care are 19 ani, s-a predat la doua zile de la incident.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.