In tara
Vremea va fi calduroasa, caniculara izolat dupa-amiaza. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a zilei si noaptea, in vestul, sud-vestul tarii precum si in zonele de deal si de munte unde local vor fi averse, frecvente
In tara
Vremea va fi calduroasa, caniculara izolat dupa-amiaza. Cerul va fi variabil, cu innorari in a doua parte a zilei si noaptea, in vestul, sud-vestul tarii precum si in zonele de deal si de munte unde local vor fi averse, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, vor fi conditii de grindina. Cantitatile de apa vor depasi izolat 30 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 35 de grade, iar cele minime se vor situa intre 13 si 23 de grade. Indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va atinge izolat pragul valoric de 80.
La Bucuresti
Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 34 de grade, iar cea minima va fi de 19-20 de grade. Indicele de confort termic temperatura-umezeala (ITU) va atinge pragul valoric de 80.
La munte
Sambata
Vremea va fi calda, dar va deveni instabila in orele dupa-amiezii. Cerul va fi variabil cu innorari in a doua parte a zilei si noaptea, cand vor fi averse, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si vor fi conditii de grindina.
Duminica
Vremea va fi calda si in general instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate si pe arii relativ extinse vor fi averse, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si vor fi conditii de grindina. Temperatura aerului va scadea usor.
Pe litoral
Sambata
Vremea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 27-30 de grade, iar cea minima de 20-23 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 24-25 de grade.
Duminica
Vremea se va mentine calda si frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 28-30 de grade, iar cea minima de 19-22 de grade. Temperatura apei marii va fi in jur de 24 de grade.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.