Cunoscutul fotograf de moda Gabriel Hennessey a obtinut de curand viza pentru SUA si va pleca la New York sambata, 8 ianuarie. Gabriel va fi prezent la concursul "Super Model of the World", la invitatia agentei "Ford", reprezentata in Romania de "MRA
Cunoscutul fotograf de moda Gabriel Hennessey a obtinut de curand viza pentru SUA si va pleca la New York sambata, 8 ianuarie. Gabriel va fi prezent la concursul "Super Model of the World", la invitatia agentei "Ford", reprezentata in Romania de "MRA" prin Liviu Ionescu. Totodata, Hennessey a fost invitat si de sefii casei de discuri Sony Music din New York la o discutie pentru eventuale colaborari cu alti artisti, el fiind cel care a pozat-o pe cantareata Anastacia pentru coperta urmatorului ei single, cu ocazia recentei vizite a acesteia in Romania. Hennessey a castigat premiul pentru cel mai bun fotograf de moda la Bucharest Fashion Week.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.