Sarbatori fara adrenalina pentru AndreEA, care se uita din balcon la BMW-ul X5 - foto sus, care zace in fata blocului. si aceasta deoarece permisul auto i-a fost suspendat pentru trei luni. Totul i se trage de la accidentul pe care solista l-a produs
Sarbatori fara adrenalina pentru AndreEA, care se uita din balcon la BMW-ul X5 - foto sus, care zace in fata blocului. si aceasta deoarece permisul auto i-a fost suspendat pentru trei luni. Totul i se trage de la accidentul pe care solista l-a produs in Oradea cand s-a ciocnit cu un tramvai. Vina i-a apartinut Andreei Antonescu, care nu a respectat semnele de circulatie. O data cu suspendarea permisului, Andreea a fost anuntata ca trebuie sa urmeze si cateva cursuri la una din scolile de circulatie rutiera. Ca sa se descurce in perioada de "suspendare", AndreEA a angajat provizoriu un sofer.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.