Sfarsitul de an a fost de bun augur pentru Adrian Mutu pe plan sentimental. Zvonurile conform carora fotbalistul vrea sa-si refaca viata alaturi de fosta sotie s-au adeverit. De Craciun, Adrian Mutu a cerut-o de sotie pe Alexandra Dinu pentru a doua
Sfarsitul de an a fost de bun augur pentru Adrian Mutu pe plan sentimental. Zvonurile conform carora fotbalistul vrea sa-si refaca viata alaturi de fosta sotie s-au adeverit. De Craciun, Adrian Mutu a cerut-o de sotie pe Alexandra Dinu pentru a doua oara. Mutu s-a decis sa faca schimbari majore in viata particulara. Se pare ca incercarile prin care a trecut fotbalistul anul trecut l-au determinat sa ia hotarari importante pe plan personal. in ultima vreme, tot mai multe persoane au constatat o apropiere intre Alexandra si Adrian. Fosta sotie i-a fost alaturi in momentele grele, iar Adrian le-a marturisit apropiatilor ca Alexandra e singura femeie care l-a iubit cu adevarat si care i-a iertat greselile din trecut.
La sfarsitul lui 2004 in presa au inceput sa apara zvonuri conform carora el intentiona sa-si petreaca Sarbatorile alaturi de fosta sotie si de fiul lor, Mario, si sa profite de atmosfera speciala pentru a-i pune Alexandrei marea intrebare. si Alexandra a parut in tot acest timp dispusa sa-i acorde o sansa lui Mutu, mai ales ca la lansarea bauturii alcoolice careia actrita ii face reclama ea a venit insotita de Adrian. Mai mult, cei doi aveau verighetele pe degete si nu s-au sfiit sa se sarute tandru de fata cu toata lumea.
Asa ca de Craciun, conform unor surse apropiate cuplului, fotbalistul "a luat taurul de coarne" si a cerut-o in casatorie pe Alexandra. Ei si-au petrecut Sarbatorile la schi, in Austria, alaturi de parintii ei - care se pare ca au acceptat ideea unei noi casatorii - si de micutul Mario. Fotbalistul i-a oferit iubitei sale un inel cu diamante in cadrul unei cine romantice. Revelionul i-a gasit in acelasi loc pe cei doi tineri.
Adrian Mutu si Alexandra Dinu s-au casatorit in august 2000 si s-au despartit oficial, la capatul unui divort urat, in octombrie 2003. in ceea ce priveste detaliile nuntii, deocamdata se pare ca Adi si Alexandra nu si-au stabilit decat nasii: Mihaela si Nicu Gheara, care vor prelua astfel acest "rol" de la nasii primei casatorii, Marilena si Gica Hagi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.