Asociatia Equilibre organizeaza un curs de calificare pentru ocupatia de ingrijitor batrani la domiciliu. Cursul se va derula pe o perioada de trei luni, iar in urma absolvirii se asigura un loc de munca si certificat de calificare recunoscut la nive
Asociatia Equilibre organizeaza un curs de calificare pentru ocupatia de ingrijitor batrani la domiciliu. Cursul se va derula pe o perioada de trei luni, iar in urma absolvirii se asigura un loc de munca si certificat de calificare recunoscut la nivel national. Persoanele interesate trebuie sa aiba pregatire de minimum 8 clase, o stare de sanatate buna, atestata de un certificat medical si disponibilitate sa lucreze cu persoane in varsta. Pentru informatii puteti contacta Asociatia Equilibre la telefon 411.97.29 sau la sediul din strada Lt. Aviator Garofeanu nr.17, sector 5, Bucuresti.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.