Milioane de romani au inceput noul an cu gandul unui castig substantial la jocul Loto 6 din 49. Colectata timp de doua saptamani, pentru ca ultima extragere a fost in duminica dinaintea Craciunului, suma pusa in joc la categoria I, peste un milion de
Milioane de romani au inceput noul an cu gandul unui castig substantial la jocul Loto 6 din 49. Colectata timp de doua saptamani, pentru ca ultima extragere a fost in duminica dinaintea Craciunului, suma pusa in joc la categoria I, peste un milion de euro, i-a convins sa-si incerce norocul chiar si pe cei mai pesimisti. Iar scumpirea biletului nu a dezarmat pe nimeni. Cei 50.000 de lei pe care i-au cheltuit pentru o varianta simpla la Loto 6 din 49 puteau sa le aduca o suma frumusica, casa sau automobile noi.
Pe langa bani, marele premiu la categoria I a inclus un apartament de doua camere in centrul Capitalei si o masina de lux, un VW Tuareg argintiu. Dar si cei care au ghicit doar cinci din cele sase numere extrase ieri seara din urna vor primi o masina noua. La categoria a II-a, premiul a constat intr-un autoturism Logan.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.