Clujenii adunati la miezul noptii in Piata Avram Iancu s-au inghesuit, sub artificiile oferite de primarul Emil Boc, sa admire masina miliardarului bucurestean Irinel Columbeanu, ocupantul lojei oficiale de la Revelionul Operei. imbracat in pulover,
Clujenii adunati la miezul noptii in Piata Avram Iancu s-au inghesuit, sub artificiile oferite de primarul Emil Boc, sa admire masina miliardarului bucurestean Irinel Columbeanu, ocupantul lojei oficiale de la Revelionul Operei. imbracat in pulover, Boc s-a pupat cu sotia, fetitele, seful politiei, cu trecatorii care i-au iesit in cale, le-a urat La Multi Ani clujenilor, cu ajutorul statiei de amplificare de la bordul unei dube a politistilor si a ciocnit sampanie, distribuita de primarie tuturor participantilor. Emil Boc a mai stat cateva minute in Piata Avram Iancu, dupa care a plecat sa-si petreaca restul noptii cu prietenii. Primarul a refuzat sa onoreze invitatia oficialilor de a intra in cladirea Operei, pretextand ca nu are costumatia adecvata. Burlacul miliardar din "Top 300" al revistei Capital, Irinel Columbeanu , imbracat in frac, cu papion, nu s-a miscat toata noaptea din loja oficiala a Operei, insotit fiind de amicul si partenerul sau de afaceri Matei Miko, de trei bodyguarzi, de blondele de la formatia clujeana Trident si de manechinele de la Transilvania Fashion. Columbeanu ne-a declarat ca a venit la Cluj la invitatia amicului sau Matei, atras de ideea unicului Revelion din tara organizat la Opera, dar si de fetele frumoase din oras. Participantii la petrecere au avut parte de un program bogat, culinar si artistic, cu arii din opere celebre, corul Junior VIP, Razvan Crivaci, Dumitru Farcas, Desperado, tenorul mexican Hector Lopez, Trident, parada de moda cu Transilvania Fashion. Semnalul de inchidere a fost dat in jurul orei patru dimineata de retragerea lui Columbeanu, cu cele trei blonde, cu care s-a urcat in masina sa japoneza Lexus, cu numar de Munchen, unicat in Romania.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.