back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Arhitectura, design interior, constructii

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

tiberiuoprea

6 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 08:17

foarte interesant......

dina_master

11 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 08:19

Mersi! Esti un dulce!

Raporteaza abuz de limbaj
Baboo

217 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 10:00

De la: yuppy002713, la data 2010-01-05 07:33:10Ei bine...am si eu o oferta! Vreti sa respectati Legea 10, HG 300/2006? Atunci aveti nevoie de un Coordonator securotate si sanatate in munca atat pe perioada de proiectare cat si de executie! Eu sunt acel coordonator ! Execut documentatii de securitate si sanatate in munca de la domiciliu cu conditia de a beneficia de documentatiiile tehnice(memorii tehnice pe specialitati, eventual caiete de sarcini). Va stau la dispozitie oricand! Tel. 0743027098, email dina_master@yahoo.com.

De când e nevoie de un asfel de coordonator , LA DOMICILIU?

ionutraduca

1 mesaj
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 11:25

daca doreste cineva case la rosu sau amenajai interioare , eu snt omul potrivit cu preturi de criza

grigoroiu_daniel

3 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 12:00

salut .. si eu chiar :)

dina_master

11 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 12:35

De cand e criza si angajatorii vor sa plateasca ca cat mai putin!
De ce crezi ca nu se pot face documentatii de securitate si sanatate in munca...acasa...asa cum sunt facute documentatiile tehnice pe specialitati...arhitectura, rezistenta, instalatii electrice, instalatii sanitare etc.? Iar pe executie...daca am documnetele pe proiectare...floare la ureche... mare e puterea noilor tehnologii de comunicatii....de restul nu e nevoie sa te ingrijorezi...doar sunt experta!

b56eid

9 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:44

De la: cristina_1609, la data 2008-11-25 13:38:02Realizez proiecte complete, arhitectura, structura, instalatii,pentru orice tip de constructii civile, ma ocup de obtinerea certificatelor de urbanism si a avizelor, design interior si amenajari interioare de cea mai buna calitate, constructii la rosu sau la cheie cu sau fara materiale, consolidari, reabilitari, extinderi de imobile. arh_hadi@yahoo.com 0724858881

Daca va cautati un diriginte de santier care sa va urmareasca lucrarile atunci ati nimerit unde trebuie.

Sunati la 0726.123369

Diriginte de santier de terasamente,drumuri ,piste de aeroport,poduri,tunele,cai ferate,metrou,tramvaie autorizat licenta valabila din octombrie2009 ofer colaborare pentru consultanta si intocmire carte tehnica a constructiei ,intocmire procese verbale de trasabilitate,etc,pentru lucrari de constructii in Bucuresti si in imprejurimi;mobil0726.123.369;adresa de mail :danerceanu2000@gmail.com;

Daca doresti sa gasesti un diriginte de santier autorizat care sa va urmareasca si o echipa de meseriasi pentru lucrarile dvs. atunci ati nimerit unde trebuie.0726.123369
PFA
Va ofera solutia unei urmariri pe santier completa prin servicii de dirigentie
autorizata si completa cu sau fara echipa complexa pentru lucrari civile in zonele
limitrofe Bucurestiului;ofer si servicii de dirigentie de materiale optional,rezolvbarea prin intocmire a Cartii Tehnice a Constructiei executate;
printr-un simplu telefon la 0726123369 sau 0212244132 puteti afla conditiile prin care puteti obtine aceste servicii profesioniste;

danerceanu
goghi

57 mesaje
Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:48

Buna,buna,eu sun maistru constructii metalice in ultima vreme lucrez la un proiect ,piramide destinate tuturor celor cu bani si cu mai putini bani,construtii ce-ti confera o stare de bine,chiar sanatate! cu totii poate facem o afacere!

Dicku

1 mesaj

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 13:53

Si eu realizez proiecte de arhitectura + instalatii+structura. Preturi de criza! De la 4euro/mp DTAC. Pret informativ (se negociaza la fiecare lucrare in parte, in functie de locatie, suprafata, complexitate... etc.)
Anunt valabil pentru toata tara!

mircea74

8 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 5 Ianuarie 2010, ora 17:53

Pentru pauza de masa: vand palinca de prune de Bihor, 100% naturala , 52 grade,nu necesita apa a doua zi oricat de tare te imbeti.0740153465

dina_master

11 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 07:20

Este o vorba ardeleneasca..."La tăți ni greu!"

prisc

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:41

mobila fixa si mobila

Fosta membra 9am.ro

2349 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:43

De la: yuppy002713, la data 2010-01-07 07:20:27Este o vorba ardeleneasca..."La tăți ni greu!"

... da' nu la tati la fel si nu la tati deodata...

tot eu...
Baboo

217 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 17:38

De la: yuppy002713, la data 2010-01-05 12:35:29De cand e criza si angajatorii vor sa plateasca ca cat mai putin!
De ce crezi ca nu se pot face documentatii de securitate si sanatate in munca...acasa...asa cum sunt facute documentatiile tehnice pe ...

Să înțeleg ca daca aduc un zugrav, trebuie sa-i fac documentație tehnică pentru postul de zugrav? Asta întrebam și mai sus.
Cu stima...

Baboo

217 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 17:45

Nu vreau sa aduc ofensă nimanui, dar în propoziția,,La tăți ni greu'' lipsește verbul.
Corect, după părerea mea trebuie scris: ,, La tăți ni-i greu'', chiar dacă unii și-au pus forma incorectă pe mașini, ca abțibild.
Cu stimă...

PS. Si eu fac proiecte de instalații electrice. Dacă doreste cineva...: hausmeister@mesterucasei.com, asta este adresa electronică la care aș putea fi contactat.

dina_master

11 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 07:26

Baboo...pe bune ca ai dreptate...lipsea verbul...dar verbul ar fi venit dupa cateva zile...ardeleneste... ca zmeul dupa buzdugan! Acu l-ai ajutat tu...si-a venit!

Baboo

217 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 16:44

De la: yuppy002713, la data 2010-01-08 07:26:37Baboo...pe bune ca ai dreptate...lipsea verbul...dar verbul ar fi venit dupa cateva zile...ardeleneste... ca zmeul dupa buzdugan! Acu l-ai ajutat tu...si-a venit!

Cred că e cazul ca si la ardeleni sa se facă o schimbare, nu crezi? Să devină mai fâșneți, nu? Sunt unele momente în care nu trebuie să fii consecvent, că nu se mai poartă: trebuie să te adaptezi momentului, să fii oportunist. Chestia e ca eu nu pot să fac asta, mai greu îndoi o cracă groasă decât una subțire... da-i îndemn pe alții.
Cu stima, o zi bună!

dina_master

11 mesaje
Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 07:23

Deci...zmeul era ardelean? Mai sa fie....Eu cred mai degraba ca a fi sau a nu fi "fîșneț" e o chestie ce depinde cu cine/ce te compari... Ceea ce ma deranjaza cel mai mult pe mine este ca nu pot sa fiu personajul negativ... si asta ma face sa intru in categoria ''fraier"....

Baboo

217 mesaje

Postat pe: 9 Ianuarie 2010, ora 15:51

De la: yuppy002713, la data 2010-01-09 07:23:02Deci...zmeul era ardelean? Mai sa fie....Eu cred mai degraba ca a fi sau a nu fi "fîșneț" e o chestie ce depinde cu cine/ce te compari... Ceea ce ma deranjaza cel mai mult pe mine este ca nu pot sa fiu personajul negativ... si asta ma face sa intru in categoria ''fraier"....

Nu am spus asta, ca zmeul era ardelean. Eu înțeleg asta altfel:nu voia sa ajunga acasa, la Cosânzeana, neanunțat pentru ca nu voia sa gaseasca persoane straine ascunse de Cosânzeana in dulap sau sub pat. Se merge pe principiul daca nu stii, nu exista.Acum se mai da câte un telefon- atunci era buzduganul, nu?
Apoi nu sunt de aceași părere: că a nu fi personajul negativ, însemnă a fi ,,fraier'' cum de altfel a fi mai ,,fâșneț'' nu te compari cu melcul. Melcii nu alearga niciodată. Știți de ce? Pentru ca le flutură ochii!
În concluzie: întotdeauna există calea de mijloc, chiar dacă acest mijloc e mai aproape de o extremă sau de celaltă extremă! Când se schimbă sensul de curgere, ,,rămâi în cărți'', cum se mai spune.
Cu stima, sa aveți o zi bună!

keddydriver78

28 mesaje
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 23:39

Am vazut pe aici ca toti se lauda cu constructii amenajari interioare si multe altele...Dupa ce treceti pe la arhitecti si faceti ce trebuie...treceti pe la constructori sa completati cu cladirea vine randul amenajarilor interioare, bun...pt asta va doriti cumva niste picturi mai bine zis copii dupa picturi celebre din toate timpurile? Puteti apela la mine pentru asta eu am vazut cum lucreaza baietii si sunt foarte multumit de ele....si dupa ce treceti de amenajari interioare poate va ganditi sa angajati un administrator si pentru asta va stau la dispozitie...ma puteti contacta la tel 0734527723....si sa vedeti cat de polivalent sunt ma puteti contacta si pentru transport ocazional de persoane care ar fi o alternativa la serviciul de taxi in doua vorbe...deci sunati-ma si nu veti regreta

koote_seby

1 mesaj

Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 03:42

De la: Dicku, la data 2010-01-05 13:53:53Si eu realizez proiecte de arhitectura + instalatii+structura. Preturi de criza! De la 4euro/mp DTAC. Pret informativ (se negociaza la fiecare lucrare in parte, in functie de locatie, suprafata, complexitate... etc.)
Anunt valabil pentru toata tara!

domnu' dicku, la cei 4 e/mp pe care-i cereti dumneavoastra pentru, nu doar arhitectura, ci si instalatii si structuri, produsul a 3 facultati diferite, sincer ma indoiesc de calitatea obiectului de arhitectura ce poate iesi dintr-o astfel de proiectare. daca ati terminat facultatea de arhitectura si urbanism "ion mincu", - off topic - spiru egal cu zero; atunci aveti bunul simt atat fata de dumneavoastra ca arhitect cat si fata de colegii dumneavoastra de breasla sa pretindeti minimul listat in tarifar pentru arhitectura, structuri, instalatii. preturi ca ale dumneavostra reduc proiectarea la nivel de bataie de joc, lucru ce se reflecta in special in calitatea spatiului urban.

numai bine

dina_master

11 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 07:37

De la: Baboo, la data 2010-01-09 15:51:20
De la: yuppy002713, la data 2010-01-09 07:23:02Deci...zmeul era ardelean? Mai sa fie....Eu cred mai degraba ca a fi sau a nu fi "fîșneț" e o chestie ce depinde cu cine/ce te compari... Ceea ce ma deranjaza cel mai mult pe mine este ca nu pot sa fiu personajul negativ... si asta ma face sa intru in categoria ''fraier"....

Nu am spus asta, ca zmeul era ardelean. Eu înțeleg asta altfel:nu voia sa ajunga acasa, la Cosânzeana, neanunțat pentru ca nu voia sa gaseasca persoane straine ascunse de Cosânzeana in dulap sau sub pat. Se merge pe principiul daca nu stii, nu exista.Acum se mai da câte un telefon- atunci era buzduganul, nu?
Apoi nu sunt de aceași părere: că a nu fi personajul negativ, însemnă a fi ,,fraier'' cum de altfel a fi mai ,,fâșneț'' nu te compari cu melcul. Melcii nu alearga niciodată. Știți de ce? Pentru ca le flutură ochii!
În concluzie: întotdeauna există calea de mijloc, chiar dacă acest mijloc e mai aproape de o extremă sau de celaltă extremă! Când se schimbă sensul de curgere, ,,rămâi în cărți'', cum se mai spune.
Cu stima, sa aveți o zi bună!

M-ai bine dispus din buna dimineata si de la inceputul saptamanii.....OK...m-am linistit...nu sunt fraiera (asa gandeam si eu..altfel nu puneam ghilimele)....dar eu tot personajul negativ vreau sa fiu!

BlitzKrieg

1 mesaj

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 22:03

Ofer colaborare pe partea de instalatii (incalzire, ventilare-climatizare, electrice si sanitare) de la apartamente pana la cladiri de birouri dar si industriale. Proiectare in special dar si executie. Pentru detalii sunt disponibil la 0723019899. Catalin sau acatalinus@yahoo.com

meugen06

7 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 09:37

Ofer servicii de grafica 3d la arhitecti,oricine interesat.Pretul in functie de complexitate.Anunt valabil pentru toata tara.
Puteti sa ma contactati la adresa de e-mail meugen06@yahoo.com

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului arhitectura, design interior, constructii
Mergi la: